Vi är Svenska Marknadsgruppen.

Vi hjälper företag och organisationer med utveckling av sin digitala närvaro för att kunna uppnå en bättre marknadsnärvaro.

Sociala Medier

Vi skapar, utvecklar och erbjuder löpande drift av dina sociala medier med extra fokus på Facebook & Instagram.

Film

En stor anledning till att film är det formatet som ökar mest i popularitet beror på mediets kraftfulla sätt att förmedla såväl känsla som information. Vi hjälper dig med alla typer av reklam- eller presentationsfilmer. Vi hjälper dig även med stillbilder.

Drönarfotografering

Vi hjälper dig med professionella bilder och filmer från ovan. Fotograferar fastigheter, filmar evenemang eller som en del i din professionella reklamfilm.

Google

Vi hjälper ditt företag att nå nya nivåer genom Google Ads och sökordsoptimering. Ett självklart steg för ditt företag ska få ökad synlighet via Google.

Idag görs allt mer affärer digitalt och även dina kommande medarbetare söker upp information kring ditt företag och varumärkets attraktivitet.

Med andra ord är det av betydande vikt att verka digitalt för att bygga ett starkt varumärke, öka försäljningen och inte riskera att bli omsprungen av konkurrenterna.För att erbjuda den bästa expertisen har vi nischat oss på Facebook och Instagram som digitala plattformar men allierat oss med externa partners för att även möjliggöra utveckling genom exempelvis LinkedIn, Youtube och en SEO-anpassad hemsida.